Nieuw Dorpshuis Valentijn

Start nieuw seizoen

Zoals gebruikelijk hebben we vlak voor de zomervakantie het seizoen afgesloten met een goed verzorgde en gezellige barbecue voor al onze vrijwilligers. We zijn erg dankbaar voor al het werk dat de 48 vrijwilligers ook dit jaar weer hebben verzet.

Gelukkig hebben we niet alleen veel vrijwilligers maar ook erg trouwe vrijwilligers. We zijn erg blij dat we wederom een aantal jubilarissen konden huldigen.

Frans Schaeken, Carla van Slijpe en Coby Strijbos hebben zich alweer 5 jaar ingezet voor het dorpshuis. Henk Polman en Cees van de Berg alweer 10 jaar en Wim van de Voort spant de kroon met zelfs 35 jaar.

Na een mooie zonnige vakantie staat er voor ons dorpshuis weer een nieuw seizoen voor de deur. Met frisse blik en volle energie hopen we er met elkaar weer iets moois van te maken.

Het zal een memorabel seizoen worden want in November moeten we helaas afscheid nemen van onze Piet. Na 17 jaar trouwe dienst als beheerder van ons dorpshuis gaat hij heerlijk genieten van zijn welverdiende pensioen. Uiteraard nemen we op gepaste wijze afscheid van Piet.

Door het vertrek van Piet komt er vanaf 1 Januari 2019 een vacature vrij. We willen voor deze vacature op zoek gaan naar een enthousiaste parttime gastheer- of vrouw.

Voor meer informatie over deze vacature, klik hier.

Nieuws Dorpshuis Valentijn Sterksel Gezelligheid in Dorpshuis Valentijn

Een gezellig samenzijn in ons dorpshuis.